mobirise.com

Klachten?

Omdat wij onze klanten een optimale service willen verlenen, vinden wij het belangrijk van u te horen als u klachten heeft over onze dienstverlening.

Doe dit – mede om eventuele schade te beperken – zo snel mogelijk. Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden na ontdekking gebeurt. Dit geldt ook in het geval dat het gekochte product niet de eigenschappen heeft die u op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten. Het is in uw belang om uw klachten schriftelijk kenbaar te maken.

Als u een klacht bij ons indient, zal die uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij u binnen 14 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten.

Wordt een klacht niet naar tevredenheid van de consument opgelost, dan kan deze gebruik maken van de bemiddelingsregeling van ICTWaarborg door het bemiddelingsformulier op

www . ictwaarborg . nl in te vullen.

Ons Privacybeleid

Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Nartics, H.Kamerlingh Onnesweg 7, 2408 AX, Alphen aan den Rijn.

Doeleinden van gebruik

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat Nartics in bepaalde gevallen uw gegevens opslaat. Nartics gebruikt uw persoonsgegevens voor de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten & relatiebeheer.

Bij het bezoeken van de website zullen niet automatisch persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die u ons in een eventueel mailverzoek toestuurt.

Het kan voorkomen dat op bepaalde delen van onze website om persoonsgegevens wordt gevraagd, aan te leveren via e-mail, bijvoorbeeld als u gebruik wilt maken van een specifieke dienst. Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde.

Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden niet aan verstrekt aan derden mits dit noodzakelijk is om een betreffende overeenkomst uit te voeren, een bepaalde dienst te verlenen of wanneer de wet dat vereist.

Gegevensbeveiliging

Nartics maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens.

Cookies

Op deze website worden geen cookies gebruikt. 

Links naar andere websites

Onze internetpagina's bevatten wellicht links naar andere websites. Nartics is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites die niet onder het beheer van Nartics vallen.

Inzage

U mag Nartics vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u Nartics verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via info@nartics.nl

Algemene Voorwaarden

Download hier onze algemene voorwaarden.

Bel ons nu! 0172.477542
of mail info@nartics.nl

Wij maken werken makkelijker.. Snel weer verder.. Nartics, al sinds 2004..

Adres
Nartics
H.Kamerlingh Onnesweg 7
2408 AX  Alphen aan den Rijn

Contact
Email: info@nartics.nl
Tel:  0172.477542

Helpdesk 

Email: helpdesk@nartics.nl

Tel: 0172.425928